25. Yıl Anısına Pul Tasarımı

Üniversitemiz Gönderilerinde Kendi Tasarımı Olan Pulları Kullanacak

Üniversitemiz gönderilerinde kullanmak üzere kendi pullarını oluşturdu. Aralarında 25. Yıl Özel Pulu’nun da olduğu 5 farklı pul tasarlandı. Tasarımının Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğimizde Uzm. Adem Dönmez tarafından yapılan pullar Kütahya PTT Başmüdürü Ramazan Özdoğru tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e sunuldu.

Üniversitemizin kendine has pullara sahip olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, “Bundan sonra resmi gönderilerimizde kendi pullarımızı kullanacağız. Bu yıl Üniversitemizin kuruluşunun 25. Yılını kutladık. 25. Yılımıza ait özel pul tasarladık. Şık tasarıma sahip Dumlupınar Üniversitesi pulları, pul koleksiyonerlerinin da ilgisini çekecek.” dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, Salı