Yabancı Dil Kurs Kayıtları

DPÜ DİLMER

Dumlupınar Üniversitesi Yabancı Diller Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, kursiyerlerini yabancı dil hedeflerine ulaştırmada çağımızın akademik değerlerini ölçüt almayı ve her zaman en iyisini sunmayı hedeflemektedir.

Yabancı dil öğretiminde, çağdaş bir fiziki ortamda yetkin akademik kadrosu ve güler yüzlü öğretim ortamında yabancı dil ile ilgili güncel dil kursları ve diğer nitelikli öğretim programları sunmaktadır.

DÜNYA STANDARTLARINDA YABANCI DİL EĞİTİMİ

Her seviyedeki ve farklı yaş gruplarındaki kursiyerlerinin öğrenim hedeflerini belirlemekte küresel bağlamda gelişen eğitim yaklaşımlarını temel alır. Yabancı dil öğretiminde hem akademik hem de konuşulan İngilizceyi en güncel ve en yaygın haliyle öğretir.

Küreselleşmiş bir İngilizce eğitimini, alanında uzman akademik kadrosu ile konuşmada doğru telaffuzu, anlaşılır ve akıcı olmayı ön plana çıkaran bir amaçla sunar.

"KURSLARIMIZ HAKKINDA DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN:

DPÜ DİLMER YABANCI DİL KURSLARI

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU B BLOK -  MERKEZ KAMPÜS"

26 Eylül 2018, Çarşamba / 421 defa okundu.