DPÜ Öğrencilerinin Ödüllü 100. Yıl Afişleri

DPÜ Öğrencilerinin Ödüllü 100. Yıl Afişleri

DPÜ, İlelebet Cumhuriyet, İlelebet Türkiye Yüzyılları afiş yarışmasında 12 ödül kazandı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen İlelebet Cumhuriyet, İlelebet Türkiye Yüzyılları ulusal afiş tasarım yarışmasında Güzel Sanatlar Fakültemiz Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden Gizem Işık birincilik, İlayda İnal ikincilik Ödülüne ve Zeynep Rumeysa Demirtaş ise üçüncülük ödülüne layık görüldü. Aynı yarışmada Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden Nebican Taşkan ve Ana Sanat Dalı öğrencimiz Yasemin Altın ise mansiyon ödülü kazandılar.

Yarışmada, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden Nurdan Efe, Emel Sarıkaya, Tenay Gökmen, Gamze Çetintaş, Oğulcan Çelik, Mine Nur Şener ve ASD öğrencimiz B. Bora Yücelen sergileme ödülü almaya hak kazandılar. Türkiye genelindeki tüm üniversite öğrencilerine açık olan yarışmada, verilen toplam 20 ödülün 12'sini Fakültemiz ve ASD Öğrencilerimiz aldı.

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesinden yapılan yazılı açıklamada "Bu büyük başarıdan dolayı Fakültemiz Görsel İletişim Tasarımı Bölümü ile Ana Sanat Dalı öğrencilerimizi ve onlara emek veren tüm öğretim üyelerimizi kutluyoruz" denildi.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2023, Cuma