Vefat Duyurusu

Sayın site sorumlusu,

Kurumsal e-postalarınızdan paylaşacağınız vefat duyurularında aşağıdaki yönergeyi kullanabilirsiniz.

İLKELER

Personelimizin birinci dereceden yakınlarının (anne, baba, eş, evlat) veya kardeşinin hayatını kaybetmesi durumunda tüm üniversite personeline e-posta yoluyla paylaşım yapılmaktadır.

TASLAK İÇERİĞİ

Bu dosyada bir personelimizin yakını için ve birden çok personelimizin yakını için yayımlanacak duyuru metni olmak üzere toplam iki taslak metin bulunmaktadır.

BİR PERSONELİMİZİN YAKINI İÇİN YAYIMLANACAK DUYURUYA İLİŞKİN TASLAK METİN

Açıklamalar için sayılara tıklayınız.

Taslak metin

Örnek metin

E-posta başlığı: Vefat Duyurusu

Değerli personelimiz,

Üniversitemizin (…)[1] ’de görev yapan (…)[2] ’in (…)[3]  (…)[4]  vefat etmiştir.

Rahmetlinin cenazesi (…)[5] günü (...)[6] Camisi'nde (…)[7]  vaktinde kılınacak cenaze namazının ardından (…)[8]  toprağa verilecektir.

Cenazeye katılmak isteyen personelimiz için saat (…)'de (…)[9]  araç kaldırılacaktır.

Personelimizin yakınına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve kendisine başsağlığı dileriz.

Değerli personelimiz,

Üniversitemizin Mühendislik Fakültesinde görev yapan Prof. Dr. Ali Orhan Demir’in babası Mehmet Demir vefat etmiştir.

Rahmetlinin cenazesi 5 Mayıs 2021 Salı günü Ali Paşa Camisi'nde öğle vaktinde kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilecektir.

Cenazeye katılmak isteyen personelimiz için saat 12.45'te Rektörlük önünden araç kaldırılacaktır.

• Cenazenin defnedileceği tarih ve yeri bilmiyorsanız ilgili satırı silebilirsiniz.
  • Üniversitemiz cenaze töreni için araç kaldırmıyorsa ilgili satırı silebilirsiniz.

Açıklamalar

[1] Yakınını kaybeden personelimizin çalıştığı birim

[2] Yakınını kaybeden personelimizin adı

[3] Personelimizin hayatını kaybeden kişiye yakınlık derecesi

[4] Hayatını kaybeden kişinin Adı Soyadı (Varsa)

[5] Cenazenin defnedileceği açık tarih ve gün (Tarihi örnekteki gibi yazınız. Şu kullanımları tercih etmeyiniz: 05.05.2021 / 05 Mayıs 2021)

[6] Cenaze namazının kılınacağı cami (Biliniyorsa)

[7] Cenaze namazı öncesi kılınacak vakit namazı (öğle / ikindi)

[8] Cenazenin toprağa verileceği yer

[9] Aracın kalkış saati ve yeri

***

BİRDEN ÇOK PERSONELİMİZİN YAKINI İÇİN YAYIMLANACAK DUYURUYA İLİŞKİN TASLAK METİN

Birden çok personelimizin yakını için yayımlanacak duyuruda ilgili satırı aşağıdaki örnekle değiştiriniz.

Açıklamalar için sayılara tıklayınız.

Taslak metin Örnek metin

Üniversitemizin (…)[10] ’de görev yapan (…)[11] ’in (…),[12]  (…)[13] ’da görev yapan (…)[14] ’in (…)[15]  (…)[16]  vefat etmiştir.

Üniversitemizin Mühendislik Fakültesinde görev yapan Prof. Dr. Ali Orhan Demir’in babası, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında görev yapan Zeynep Demir'in kayınpederi Mehmet Demir vefat etmiştir.

Açıklamalar

[10] Yakınını kaybeden ilk personelimizin çalıştığı birim

[11] Yakınını kaybeden ilk personelimizin adı

[12] İlk personelimizin hayatını kaybeden kişiye yakınlık derecesi